NLBVO-week 2024

De NLBVO organiseert jaarlijks de NLBVO-week: een driedaagse, exclusieve training in effectief onderhandelen. Deze training is gericht op professionals die in hun werk met onderhandelen te maken hebben en zich hier verder in willen bekwamen. Tijdens de training worden deelnemers opgeleid tot NLBVO Geregistreerd Onderhandelaar. Na afronding van de driedaagse ontvangen deelnemers officiële certificering van de NLBVO en worden zij opgenomen in het NLBVO register.

De eerstvolgende editie vindt plaats op 22, 23, en 24 januari 2024.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u een mail sturen naar: [email protected]

NLBVO-week: word Geregistreerd Onderhandelaar


Zakenmensen, diplomaten, juristen, human resource specialisten, managers en andere professionals onderhandelen allemaal, ongeacht hun vakgebied en expertise. Onderhandelen is een essentiële leiderschaps- en managementvaardigheid, die zowel nodig is voor succes binnen de organisatie, als buiten de organisatie. Daarnaast zijn goede onderhandelvaardigheden van cruciaal belang voor het onderhouden van persoonlijke relaties. Desondanks hebben maar weinig professionals een formele opleiding in onderhandelen gehad; evenmin zijn zij bekend met de theorie en de praktijk van het onderhandelen zoals die zich in de afgelopen decennia heeft ontwikkeld.

Deze driedaagse training is gericht op professionals die in hun werk met onderhandelen te maken hebben en zich hier verder in willen bekwamen. De training biedt deelnemers een overzichtelijk kader voor het analyseren, voorbereiden en voeren van onderhandelingen. Na afronding van deze driedaagse training ontvangen deelnemers officiële certificering van de NLBVO en worden zij opgenomen in het NLBVO register. 

Investering:

€1645*

*Prijzen zijn exclusief BTW. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.