Masterclass "Onderhandelen onder extreme druk"

Hoe gaat u om met extreme druk in onderhandelingen? In onze masterclass op 25 april gaan we in gesprek met politie-onderhandelaar Aad Egberts. U leert meer over strategieën om gedrag te beïnvloeden, en krijgt handvatten om menselijk gedrag onder extreme druk beter te begrijpen én hierop aan te sluiten. Maak gebruik van deze inzichten, en ga uw volgende onderhandelingen met meer rust en vertrouwen tegemoet. 

Onderhandelen onder extreme druk

Politie-onderhandelaar Aad Egberts neemt u in deze masterclass mee in onderhandelingen waar extreme druk op staat, zoals gijzelingen en ontvoeringen. U leert hoe u de rust kunt bewaren in stressvolle onderhandelingen, krijgt tips om non-verbale signalen beter te interpreteren, en u krijgt een inkijkje in het vak van politie-onderhandelaars. De masterclass biedt niet alleen theoretische inzichten, maar ook praktische tips die u meteen kunt inzetten. De sessie wordt afgesloten met een informele borrel voor NLBVO-leden. 


Tijdens deze sessie leert u:
- Strategieën om gedrag te beïnvloeden.
- Theorieën om menselijk gedrag te begrijpen, en hoe u daarop aan kan sluiten.
- Non-verbale signalen beter te interpreteren. 
- Hoe u onderhandelingen met meer rust en vertrouwen in kunt gaan.

- Praktische strategieën om uw onderhandelingstechnieken verder te verbeteren. 


Aad Egberts is sinds 2006 politie-onderhandelaar, en al ruim 10 jaar docent bij de opleidingen voor deze specialistische doelgroep binnen de Nationale Politie. Sinds 2022 is Aad woordvoerder van de politie-onderhandelaars in Nederland. Hij verschijnt regelmatig in de media.


Belangrijke informatie

> Datum: 25 april 2024
> Tijd: 16.00-18.00 uur

> Locatie: Den Haag
> Toegang: €17,50 voor leden, €35 voor niet-leden


Inschrijven
Voor meer informatie en inschrijven kunt u een mail sturen naar: [email protected]. Bent u niet in de gelegenheid om de masterclass bij te wonen, maar kunt u wel bij de borrel zijn? Mail ons dan!